+47 24076110

Schønings gate 14b, 0362 Oslo

Top

Få skreddersydd WordPress tema

Akkurat det designet du ønsker

Noe av det første besøkende legger merke til når de besøker ditt nettsted er designet. Så du er nok enig med oss i at det er viktig å ha godt design. Har du lyst til å ha det samme designet som alle andre eller vil du føle deg unik?

Vi har norske utviklere og designere som setter seg ned med deg for å finne ut nøyaktig hva du vil ha. Fra hva dine behov er til hvordan dine besøkende kommer til å bruke nettstedet.

Ny teknologi og oppdatert på hva som skjer i markedet

Hvert år kommer det nye regler og forskrifter man må forholde seg til enten det er Universell utforming eller GDPR. Vi synes det er viktig å ta dette med i prosjektplanleggingen når du skal lage ditt nye designet til WordPress. Når du jobber med oss skal du være trygg på at vi kan disse tingene så du slipper.

Håndarbeid fra Norge

Vi pleier å si at vært arbeidet vår er kortreist. Holder du til i området rundt Oslo kan du alltid komme innom på en kaffe, og bor du lengre borte er vi kun noen tastetrykk unna.

Alle muligheter

Vi pleier å si at alt er mulig så lenge det er tid og penger. Hører du at noe ikke er mulig bør du ta en snakk med oss først.

Fra små til store prosjekter

For at du skal få det prosjektet du ønsker lager vi en løsning som passer innenfor ditt budsjett.

Ingen prosjekter er for små eller for store. Ta kontakt for en uforpliktende prat.