+47 24076110

Schønings gate 14b, 0362 Oslo

Top

WordPress- og WooCommercebyrå med eksperter

La oss ta vare på din WordPress

​Vi holder din WordPress side oppdatert og sikker. i tillegg får du tilgang til dyktige utviklere og designere som kan utføre endringer og forbedringer på din side.

Hvorfor er sikkerhet viktig?

  • Har du ikke konkrete oppdateringsrutiener på plass kan en hacker enkelt utnytte dette og du kan risikere å miste verdiufll data. Dersom siden din blir hacket vil også dette påvirke din Google rangering.
  • Nettsiden er ditt talerør til verden! Det er derfor viktig at denne alltid er opp slik at dine kunder kan finne deg raskt og enkelt.
  • Dersom nettsiden blir angrepet så vet man som regel ikke dette før etter at angrepet har skjedd. Ved å konstant oppdatere din WordPress nettside og overvåke trafikken kan man unngå at dette skjer.

Hvorfor trenger du hjelp fra eksperter?

WordPress er et av verdens mest brukte CMS( Content Management System ) og av denne grunn er det også utsatt for angrep. WordPress er gratis og har åpen kildekode noe som gjør det til et populært mål blant hackere. Ved å inngå en serviceavtale med oss passer vi på at din nettside hele tiden er oppdatert og sikker. Vi følger med på trafikken på din side, og på denne måten kan vi klare å stoppe et angrep før det skjer.

Ved å inngå en serviceavtale for du et gitt antall timer i måneden. Vi vil bruke denne tiden på og passe på at din side er sikker og stabil. Du får også tilgang til dyktige utviklere og designere som kan hjelpe deg med å forbedre din WordPress side.

Fortell oss hva vi kan hjelpe deg med


Stol på at vi fikser problemet!

​Vi mottar ofte henvendelser fra bedrifter om at nettsiden deres ikke fungerer som den skal etter en oppdatering av WordPress eller en plugin. Gjerne har de forsøkt å fikse feilen selv, men uten å lykkes. Vi vet at du ikke har tid til å overholde oppdatering av din nettside og derfor anbefaler vi at du setter dette bort til noen som kan det. Som regel klarer vi å løse slike feil kjapt og gjerne før det skjer. På denne måten slipper du å bekymre deg.

q

Vår visjon er å tilby rask og målrettet service. Sammen med deg avtaler vi hva vi skal gjøre og hva du selv kan gjøre, enklere blir det ikke

Andreas Hatlem 
Daglig leder
q

Innholdspublisering

Vi vet at det er tidkrevende og vanskelig å holde en nettside oppdatert med nytt innhold. Derfor tilbyr vi også innholdsproduksjon som en del av serviceavtalen. Vi skriver artikler for deg, slik at du rangere enda bedre i Google sin søkemotor. Sammen planlegger vi hvor mange artikler du ønsker publisert, eneste du trenger å gjøre er og godkjenne artikkelen før den blir lagt ut på din nettside

q

Landingssider

Velger du vår største pakke kan vi også utvikle helt egne landingssider for deg. En landingsside er en enkel side som har som mål og informere eller selge et produkt. Normalt inneholder en landingsside informasjon om produktet og et kontaktskjema, bestillingsskjema eller lignende. Vi kan sette opp en landingsside på din allerede eksisterende WordPress side, eller skreddersy en helt egen side med et skreddersydd design.

Oppstart

For deg som vil være sikker

2+ t/mnd kun 1990,-

Perfekt for deg som ønsker en sikker og roboust WordPress-nettside, men som ønsker å gjøre noen ting selv

Rakett

For deg som vil få mer tid til annet

15+ t/mnd kun 14250,-

Pakken som dekker alt. Få full tilgang til skribenter, utviklere og designere til disposisjon via e-post og telefon.

Vekst

For deg som vil ha mer ut av WordPress

10+ t/mnd kun 9500,-

For deg som vil ha alt fra innhold, seo sikkerhet og videreutvikling til analyse og markedsføring.