+47 24076110

Schønings gate 14b, 0362 Oslo

Top

Hvordan kan jeg finne designere og webutviklere til mitt prosjekt?

Hvordan kan jeg finne designere og webutviklere til mitt prosjekt?

Mange vet ikke at de ikke har ekspertisen til å gjøre det de helst skulle gjort selv. Mange mennesker som finner ut dette etter at det er for sent.

Det beste du kan gjøre er å lage en komplett liste over all funksjonalitet du vil ha på nettsiden din. Denne bør ha en oversikt over alt du ønsker deg å ha med. Deretter deler du listen om opp i ulike deler.

Elementer du vil ha med deler du i 3 lister:

  1. Din MÅ-HA liste: Denne listen inneholder all funksjonalitet du må ha på siden din. Altså elementer du ikke kan unnvære.
  2. Din KJEKT-Å-HA liste: Dette er en liste med ikke-kritiske elementer, men som du gjerne vil ha med. Ting som gjerne vil gjøre funksjonsliten bedre og gi en optimal brukeropplevelse.
  3. Din ultimate ønskeliste: Denne listen inneholder alle tingen som er for tidkrevende/dyrt/resurskrevende å gjennomføre på dette stadige. Ting som du kan ta i fase 2, og som hadde vert SUPERT å ha med.

Design din drømme side

Nå kan du ta fram en blank A4 side. Begynn med å  lag en liten skisse (hvis du er flink å tegne) eller bruk et tegneprogram  for eksempel Photoshop.

Prøv å vis hvordan du vil at siden skal være bygd opp, på fagspråket kalt layout. Det du ønsker å få frem her er hvor de spesifikke elementene skal plasseres og hvilket innhold disse skal ha. Du trenger ikke å tenkte på designet ennå. Profesjonelt sagt så lager du en skisse til wireframe.

Dette gjøres profesjonelt senere, men at det gjøres på denne måten nå er smart og tidsbesparende.

Nå kan du finne designer og utviklere

Først nå er det på tide å se etter noen som kan hjelpe deg å utvikle webprosjektet ditt. Driver du et grunderselskap er det en god idee å  bestemme seg om du vil betale vedkommende, eller gi en andel av egenkapitalen eller profitt.

Vi vil gjerne høre med om dine ideer. Kontakt oss for å se om vi passer for ditt prosjekt.

H.V