+47 24076110

Schønings gate 14b, 0362 Oslo

Top

Forvaltning

Hos oss løser vi forvaltning av WordPress med drift og videreutvikling i form av en supportavtale. Dette gir deg kontinuerlig tilgang til utviklere og designere et garantert antall timer i måneden, avhengig av dine behov og omstendigheter.

q

Sikkerhet og stabilitet

Vi tar sikkerhet på alvor. Vi beskytter nettstedet ditt fra ubehagelige overraskelser, sørger for oppdateringer, og styrer teknologien.

q

Testing, støtte og utvikling

Endre de viktigste funksjonene og samtidig vær sikker på at de viktige fortsatt fungerer, slik de skal og du kan fortsette å jobbe uten unødig forstyrrelser.

q

Kreativitet og målbarhet

Trenger du å forbedre firmaets design og bidra til å måle lønnsomheten i din websatsning? Med jevne avstemninger hjelper vi å oppnå dine mål.

Våre supportavtaler for WordPress administrasjon

Å starte et nettsted er et omfattende prosjekt. Noen ganger så stort at man glemmer hva som skjer videre. Vår forvaltning maksimerer forretningsverdien av din WordPress-løsning gjennom teknisk og kreativ innsats på en kontinuerlig basis.

Serviceavtalen gir et garantert antall timer hver måned som vi bruker på vedlikehold, oppdatering og videreutvikling av den digitale tilstedeværelse. Hele WebAgency, med sin akkumulerte kompetanse innen tekniske og kreative løsninger arbeider kontinuerlig for å gi deg muligheten til å fokusere på andre sider ved virksomheten din. Hvis du en måned ikke har behov for å benytte dine arbeidstimer, kan du spare dem til neste måned.

Stol på at noen løser problemene dine

Vi utfører ofte jobber hvor andre byråer har feilet.

En oppdatering kan ha ført til en utilsiktet endring i funksjonen til WordPress-løsningen. Nettstedet deres fungerer dermed ikke og ingen kan forklare hvorfor. Vi løser problemene og redder prosjektet.

De prosesser og verktøy vi bruker for å administrere WordPress på en god måte, har tatt oss tusenvis av timer å utvikle.

Andre selskaper har utformet sin tjenestetilbud basert på vårt produkt, men få når likevel helt frem.

For oss gjelder det å gjøre en god jobb å vise at vi holder det vi lover deg som kunde, er en selvfølge for oss.

Derfor kan du si opp vår serviceavtale med kun én måneds varsel, dersom du ikke får det du har forventet. Vår ambisjon er alltid å gi raskest mulig service for våre kunder. Ofte er saker påbegynt og sluttet samme dag, men dette kan selvfølgelig variere avhengig av hvor kompliserte oppdragene er.